II.ročník zimnej miniligy

12.02.2012 22:00

11. februara sa skončil 2. ročník zimnej miniligy v malom futbale.

Víťazstvo si zaslúžene vybojovali hráči Poruby s 19 bodmi. Výhra 7:5 s Winnersom a najvyrovnanejšie výkony v zápasoch ich vyniesli na prvé miesto miniligy. Rovnako 19 bodov a najlepšie skóre v turnaji  68:26 zdobí minuloročneho víťaza FCB Winners.

Tretie miesto určil taktiež vzájomný zápas medzi Blau Granas a Suchovcami 6:2. Pekných 16 bodov, dobrá hra a najväčšie prekvapenie turnaja mužstvo Blau Granas potešilo nielen nás, ale aj všetkých divákov na turnaji. Utočnú hru predviedli aj Amatéri, v zostave okrem iných mali aj najlepšieho strelca turnaja Jána Tupeka. Dobré zápasy odohrali taktiež Pihýkovci ale šťastie sa od nich viac krát odvrátilo.

Neuplná zostava odsunula Klepáč do dolnej časti tabulky. Old Boys bolo mužstvo ,,iba,,  prvých polčasov. Kanonieri sa na ihrisku bavili, len žiadny super to nebral do úvahy.

Chceli by sme poďakovať všetkým mužstvám za výkony, za bojovnosť a samozrejme za slušnosť vo všetkých zápasoch. Taktiež rozhodcom za objektívnosť i keď to nebolo vždy jednoduché, a samezrejme aj všetkým divákom ktorí sa prišli pozrieť na zápasy.

V minilige 2012 sme skušali nový model - hralo sa každý s každým. Je viac ako isté že chýbalo vyvrcholenie turnaja play off, ktoré robí súťaž dramatickejšou až do konca.  Do budúcna sa chceme vrátiť do vlaňajšieho modelu s finálovým ukončením miniligy.